www.stoeltjesenzo.nl

Sitware 4 kids van PLOEM! Hip en praktisch zijn deze diverse stoelen en loungers. Omdat alle modellen met hoezen bekleed zijn, kun je ze reinigen en vervangen als ze versleten zijn of je wilt een bloemetje ipv en stipje.. De houten pootjes kunnen zelf bevestigd worden, dus je kunt al meubels kopen voor de allerkleinste! Op het moment dat ze groter worden, bevestig je zelf de pootjes.

Lounge: er zijn 3 losse chairs. Je kiest zelf je eigen stijl en combinatie! De BASIC is een basiskussen zonder rugleuning. In combinatie met de SINGLE of de DOUBLE kan dit basiskussen gebruikt worden als voetenbank of tafeltje. De SINGLE heeft een enkele rugleuning en de DOUBLE heeft een gehoekte rugleuning. De chairs kunnen gecombineerd worden tot oa een 2-zits kinderbankje, een kinder "chaise longue", een drie-zitsbank, een bank met voetenbank of tafel en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Fauteuils: De Little Cozy is voor de allerkleinste! En de Cozy en de Eazy voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar. Maar de Cozy en Eazy kunnen ook al vanaf 2 jaar gebruikt worden, in dat geval laat je de pootjes nog even achterwege!